Tengami ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

15 Ocak 2015 Perşembe

Tengami ön inceleme



sanatsal oyunları ne kadar çok seviyorsunuz bilmem ama ben sanat temalı ve çizimleri karton  olan oyunların hayranıyım. bugün ön incelemesini yapacağımız oyunda Japon geleneksel resimlerinde gördüğümüz motifleri bu oyunumuzda bolca göreceğiz.

grafikleri çok ilginç olan tengami aslında bir kitapta bulunan hikayeyi sayfalarını katlayarak eğerek bükerek ilerleyebildiğimiz bir macera oyunu. bol bulmacalı kaliteli atmosferik bir havası olan ve adını bilmediğimiz bir  samurayı yönettiğimiz 2 boyutlu bir yapım.eskiden olan oynayanlar bilirler okami'de böyle sanatsal içerikleri ön planda olan benzer tarzı olan bir oyundu tabi biraz oynanış olarak da farklı olsa da Japon geleneksel resimleri ve el işi tarzı sanatsal içerikleri iki oyunda da benzerlik gösteriyor.

oyunda iyi yönlerden bir tanesi ise fazla konuşma olmaması, ayrıca bu oyunu çocuklarda eğitici amaçla oynayabilirler içindeki bulmacalarla pratik zekalarını geliştirebilirler.ayrıca bayanlarda bu oyunu çok rahat oynayabilirler. daha doğrusu yediden yetmişe oynanabilir bir oyun diyelim.







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!