Call of Duty: Advanced Warfare ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

5 Kasım 2014 Çarşamba

Call of Duty: Advanced Warfare ön inceleme



hep heyecanla ve merakla beklediğimiz call of duty oyunları biz en çok eğlendiren ve keyfimize keyif katan oyunların en başında gelmektedir. İlk başta ikinci dünya savaşlarını konu alan oyunlar piyasaya süren daha sonra bu savaşı modern boyuta taşıyan ve en sonunda fütüristtik bir havaya sokan oyunun yapımcıları iyi iş çıkarmışa benziyorlar. 

Hikâyemiz benim anladığım kadarıyla k.kore ile olan bir savaşı konu alıyor. Askerlerimizin giydiği bir ekipman sayesinde daha yükseğe zıplayabiliyoruz. Bunun yanı sıra uzak mesafede olan yerlere de atlayabiliyoruz. Yeni silahlarımız var aslında bildiğimiz silahların biraz daha cafcaflısı diyebiliriz. Öyle quake’deki gibi veya wolenstein’deki uçuk silahlar var mı bilmem, yine araç kullanımı olduğunu düşünüyorum ki oyunun başında büyük cannon tarzı silah kullanıyoruz. 

Bunun yanı sıra büyük yıldız savaşlarındaki araçlara benzer araçlar var. Yalnız bu gelişmiş silahlar sadece biz de yok düşmanlarımızda da aynı silahlar mevcut, mesela ilk yok ettiğimiz şeyler Matrix’deki sentinellere benziyorlar. Demin ki bahhsettiğim cannon’la yok etmeye çalışıyoruz. Fakat yok olmuyorlar sonunda emp(elektro,manyetik,pulse)kullanıyoruz ve yok ediyoruz. Neyse grafikleriyle ,hikayesiyle atraksiyonuyla mükemmel bir oyun bizi bekliyor. 







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!