12 Labours Of Hercules V: Kids of Hellas (mini game) ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

29 Haziran 2016 Çarşamba

12 Labours Of Hercules V: Kids of Hellas (mini game) ön inceleme

Birçok ön inceleme yaptım ama hiç benim mini oyun diye tabir ettiğim düşük boyutlu genelde aynı ve sabit mekânlarda oynanan PC’nizde fazla sistem gerektirmeyecek türden oyunların hiç ön incelemesini yapmamışım. Ya denk gelmedim ya da gözden filan kaçırdım herhalde. Neyse işte bir tanesini yakaladım, daha önceden iki oyununu bitirip tam incelemesini yaptığım 12 Labours of Hercules oyununun 5.si olan Kids of Hellas’ın ön incelemesini yapacağı bugün.

Daha önceden bu oyunu oynayanlar varsa veya buna benzer oyunları bu oyunu zaten rahatlıkla oynayabileceksiniz. Eğer oynamadıysanız bile inceleme videolarımı izlediyseniz ne kadar zevkli ve eğlenceli bir oyun olduğunu görmüşsünüzdür. Son çıkan oyun adından da anlaşılacağı üzere çocuklarla alakalı; turlarda ele geçirilen ve savaşçı beyinleri yıkanıp veya bir şekilde hipnoz edilip karşımıza savaşçı olarak çıkarılmaya çalışılan çocukları kurtarıp onları özgürleştiriyoruz.

İlk olarak şunu söyleyeyim bu tarz oyunlarda çok yenilik beklemek doğru olmaz, zira bu tarz oyunlar her ne kadar yıllar geçse de pek ilerleme kaydetmeyen daha doğrusu kendilerine has olan o arcade Retro tarzından çıkmayarak bir şeyler yapmanın peşindeler. Yani düşük boyutlu oyun sistem gereksinimleri düşük, grafikler çok etkileyici değil ortalama 2 boyutlu grafikler ve pek değişmeyen sabit grafikler. Yine ilk oyundaki gibi haritamızda ilerleyerek görevleri yapıyoruz. Mouse hızı gerektiren bu görevlerde işçilerimizle hızlı bir şekilde hareket etmemiz gerekirken bazı yerlerde yine önceki oyunlardaki gibi herkül’ün bize yardımıyla görevleri geçebiliyoruz. Görevlerde yine bonus yardımcılar olabiliyor. Aralarda puzzle görevleri ve extra boss savaşı niteliğinde turlarda oynayabiliyoruz.

Sonuç olarak bu oyunla alakalı yazımı daha fazla uzatmak istemiyorum. Zaten alttaki inceleme videomu izlediğinizde daha ayrıntılı bilgiye sahip olacaksınız. Önceki 12 Labours hercules oyun incelemesi videolarını da izleyip daha iyi mukayese yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi çok bir değişiklik yok. Fakat yine de oyunu tam bitirdikten sonra eski oyunlarla yeni oyun arasındaki farkları, artılarını eksilerini konuşuruz. Oyunlar hakkında, youtube kanalım veya blog sayfam hakkında öneri, görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca oyunlarla alakalı sorularda sorabilirsiniz elimden geldiğince sizlere yardım etmeye çalışacağım. Hepinize iyi oyunlar. 


12 Labours Of Hercules V: Kids of Hellas12 Labours Of Hercules V: Kids of Hellas



0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!