Cornerstone The Song Of Tyrim ön inceleme (pc) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Cornerstone The Song Of Tyrim ön inceleme (pc)

Merhaba oyun sever dostlar sizlere elimden geldiğince popüler oyunların yanı sıra alnernatif, bağımsız stüdyo oyunlarını ayrıca mini oyun ve Retro oyunların incelemelerini yapmaya çalışıyorum. Amacım çok fazla tanınmayan ve öne çıkamayan oyunları sizlere göstermek ve bu bağlamda beğeninize sunmak. Değişik ve deneysel oyunları seçmeye özen gösteriyorum ve eski oyunları unutmadan nostalji’de yapıyorum. Bugün ön incelemesini yapacağım oyunda eski atari’de veya playstation’da oynadığımız rayman, mario benzeri bir oyun olan ‘’Cornerstone The Song Of Tyrim’’

Oyunumuzda Viking olduğunu tahmin ettiğim küçük delikanlı tyrim adında bir karakteri yönetiyoruz. İlk oyuna başladığımızda bize training babında öğretici bir bölüm oynatılıyor. Burada tyrim’in arkadaşı bize bazı direktifler veriyor, mesela odun parçaları toplayarak merdiven tamir edebiliyoruz. Bunun yanı sıra bize değişik bazı şeylerde göstererek bizi oyuna hazır hale getiriyor. Ayrıca karakterimizle kendimize çekiç ve kalkan ve daha birçok şey de yapabiliyoruz. İleriki turlarda sandal veya gemi tarzı vasıtalar yaparak keşiflere çıkabiliyoruz. Ayrıca menümüzden girerek oyunda topladığımız değişik elementlerle farklı objeler yapabiliyoruz.

Tabii ki sadece bir şeyler üreterek oyunu oynamıyoruz. Bunun yanı sıra iskelet savaşçılar var onlarla da savaşmak zorundayız. Bunun yanı sıra kahramanımızın küçük köy gibi yerinde gezerek değişik karakterlerle konuşabiliyoruz. Onlardan görevler alarak yardım edebiliyoruz. Oyunda belli bir büyüklükte gezebileceğimiz bir haritamız var fakat bunun sınırları ne kadar büyük tamamını gezemediğim için net bir şey söyleyemeyeceğim. Ama yine de açık dünya oynanışı ve birçok değişik görevin yapılabilmesi ve savaşlarıyla birlikte çok eğlenceli ve keyifli bir oyun diyebilirim.

Sonuç olarak ön incelemesini yaptığım ve belli bir süre zarfında oynayıp o oynadığım kadarıyla fikirlerime dayanarak sizlere görüşlerimi aktarmaya çalışıyorum, tabii ki oyunun ileriki safhalarında neler oluyor bilemem zaten oyunla alakalı gerçek incelemeyi ve puanlamayı, eksilerini, artılarını oyunu bitirdiğim zaman ancak yapabilirim. İlk göze çarpan tabii ki grafikler oluyor çok kaliteli olmasa da o kadar takılmayın derim, macera dolu masal diyarı gibi bir diyarda güzel vakit geçirmek istiyorsanız ‘’Cornerstone Song Of Tyrim’’ oyununu sizlere tavsiye ediyorum. İyi oyunlar.








0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!