E.T Armies ön inceleme (pc) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

14 Mart 2016 Pazartesi

E.T Armies ön inceleme (pc)

Fps oyunlar hayatımıza girdi gireli hep bize en acayip gelen ve aksiyon anlamında bizleri en çok tatmin eden türlerden olmuştur. Hatta söylenişini hele hele Türkçesini devamlı tartışmışızdır. Yok öznel görüş,yok kişisel bakış filan gibi. Eskiden hatırlarımda atari salonlarında ve daha sonrasında eski konsollarımızda ördek avlama ve benzer oyunları bir silah yardımıyla oynardık bunlarda fps oyunlardı aslında. Zaman içinde bazı oyunlarda silah gözükmeden sadece vuracağımı hedefi gösteren bir nişangâh olurdu. Sonraları teknoloji ilerledikçe grafikleri kaliteli modellemeleri harika silahları ekranımızda görür olduk.

İşte bugün ön incelemesini yapacağımız oyunda üstteki fps kriterlerine uyan kaliteli orta boyutlu enfes bir yapım olan ‘’E.T armies’’ aslında bu oyun sadece bir fps değil aynı zamanda çok kaliteli bir bilim-kurgu ve aksiyon oyunu diyebiliriz. Bana oynadıkça kill zone oyununu hatırlattı. Eğer oynayanlar varsa ne dediğimi anlamışlardır. Yine çoğu fps oyunundaki gibi yapılan büyük bir savaş sonucunda dünya yok olmanın eşiğine gelir akabinde nükleer saldırılar filan ve insanoğlu tükenecekken galakside başka kaynaklar,gezegenlerde umudu ararlar. Filan fişman işte, oyunda unreal motoru kullanılmış bu yüzden grafikler harikulade diyebilirim. Hikâye konusunda çoğu fps oyunda olduğu gibi bu oyunda da pek bir şey beklemeyin derim.


Çevre, silah ve karakter modellemeleri çok hoşuma gitti. O kadar yüksek boyutlu bir oyun olmamasına rağmen çok kaliteli iş çıkarılmış. En başta güzel bir tabanca ve değişik bir makineli kullanabiliyoruz. Ayrıca öldürdüğümüz düşmanlarımızdan da değişik bir otomatik silah alıp kullanabiliyoruz. Yanımızda bir arkadaşımız daha var ve çatışmalarda bize destek veriyor. Bu arada çatışmalar çok kaliteli dizayn edilmiş. Kaliteli bir bilim-kurgu,fps oyunu oynamak istiyorsanız ‘’ E.T armies’’ tam size göre arkadaşlar. Heyecanı ve çatışmaları yüksek dozda yaşayacağınıza emin olabilirsiniz. İyi oyunlar. 







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!