Crossbow Warrior The Legend of William Tell ön inceleme (pc) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

16 Aralık 2015 Çarşamba

Crossbow Warrior The Legend of William Tell ön inceleme (pc)

Yıllar önce tek kanallı dönemde çok beğenerek izlediğim bir dizi vardı. Adı William tell idi, evet o çok bildiğimiz kitapları filmi olan William tell. Ama benim en çok aklımda kalan çocukken Pazar günleri izlediğim dizisi idi. Ne de çok özenirdim şöyle otomatik bir okum olsa da hedefi tam 12’den vurabilsem William tell gibi bir kahraman olabilsem diye.

Bugün ise yıllar evvel o dizisini dört gözle izlediğim hakkında çeşit çeşit hikâyeler dinlediğim efsane okçu William tell’in piyasaya çıkan eğlenceli ve bir o kadar komik oyunu olan ‘’crossbow warriors the legend of William tell’’i inceleyeceğiz. Animasyon film tadında olan oyunumuzun türü platform macera ve az da olsa aksiyon diyebiliriz. Hemen başta hatırlatayım oyunu isterseniz gamepad ile de oynayabiliyorsunuz. Crossbow warriors the legend of William tell çok basit bir platform oyunu arkadaşlar mesela kullandığımız yayımızın yanı sıra istersek düşmanlarımızın tepesinde zıplayarak ta yok edebiliyoruz.

Fakat ok sayımız ne yazık ki sınırlı öyle fazla çar çur etmeyin oklarınızı zira bazı yerlere ok atarak yolunuza devam etmek zorunda kalabiliyorsunuz. Turları belli bir sürede bitirirseniz ekstra puan filan alıyorsunuz herhalde ama ben ne hızlı oynayacağım yavaş yavaş sindire sindire oynarım diyorsanız artık o sizin bileceğiniz iş. Bunun yanı sıra, sizin zor zıplayabileceğiniz tuhaf yerlere konulmuş bazıları basit yerlerde olan çiçek benzeri şekilleri turlarda toplayabiliyorsunuz. Ne işe yaradıklarını inanın bilmiyorum oyunda yetenek satın alma filan yok ama ileride herhangi bir şey satın alınıyor mu onu bilmiyorum.


Bir de turlarda bazı yerlere saklanmış gizli elmalar var bunları da bularak bir şeyler açıyorsunuz herhalde artık bu ne açtığını bilmediğimiz şeyleri oyunu bitirdikten sonra tam incelemede anlatırız. Oyunda birçok tur var atlaması zıplaması bol eğlenceli vakit geçirebileceğiniz, grafikleri bir platform oyununa göre çok kaliteli olan ‘’crossbow warrior the legend of William tell’’i kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar.







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!