Hatred ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

6 Haziran 2015 Cumartesi

Hatred ön inceleme



Bağımsız bir oyun stüdyosu olan destructive creations’ın piyasaya sürdüğü bayağı sert ve şiddet içeren hatred oyununun ön incelemesini yapacağız bugün.

Oyunumuzda uzun saçlı tuhaf tipli suçlu mu? Yoksa bir şeylerden intikam almak için gözünü karartmış bir psikopat mı? Tam anlayamadım. İlk başta pratik babında size yönlendirme ve silah kullanımı eğitimi veriliyor. Daha sonra oyuna başlıyoruz. Kamera açısı ise eski gta oyunlarındaki gibi tepeden gösteriyor. Açı değiştirme filan ise yok.

Oyuna ilk başladığımda ise bayağı şaşırdım diyebilirim. Zira etrafta sadece dolaşan sivil insanlar vardı, ben ise acaba düşmanlar kim? Suçlular mı yoksa şehirde aynı urban chaos oyunundaki gibi isyan çıkaran kendini bilmezler mi diye düşünürken göreve baktığımda şok oldum, zira önüme gelen insanları öldürmeliydim, daha sonra ise polis karakolunu basıp etkisiz hale getirdim.  Aynı olayı oynayanlar varsa hatırlarlar call of duty mw4’tü yanlış hatırlamıyorsam havaalanında sivilleri öldürüyorduk hani ve öncesinde uyarı geliyordu. Bu oyun da onun gibi diyebilirim. Önümüze geleni öldürüyoruz zira.

Anladığım kadarıyla bizim yönettiğimiz karakterimiz bir suçlu yani psikopatı etrafta aramaya gerek yok çünkü psikopat bizim karakterimiz. Bu oyunun bu bağlamda çok tepki toplayabileceğini düşünüyorum ve 15 yaşından küçük çocukların oynamasının sakıncalı olduğunu belirteyim.
Ama sonuç olarak bir oyun arkadaşlar ne oyunları ne filmleri nede dizilerin etkisinde kalmamak gerekir çünkü hepsi kurgu bunların etkilenmemek gerekir. Oyun bittiğinde her şey bitmeli. Keşke şiddet, savaş, ölüm sadece ‘’oyunlar’’ da olsa arkadaşlar.

Evet, oyunumuzda değişik silahlar kullanabiliyoruz ve sağlığımız azaldığında ise aynı punisher’ı oynayanlar varsa ondaki gibi vahşi bir şekilde birini öldürerek karakterimizin sağlığını yükseltebiliyoruz. Bu arada harita fena değil ayrıca sokakta bulduğunuz bazı araçları kullanabiliyorsunuz.


Sonuç olarak şiddet ve vahşet dozajı yüksek bir mortal kombat, punisher tarzı bir aksiyon oyunu oynamak istiyorsanız tam size gör olduğunu söyleyebilirim, bu arada oyunun boyutu çok büyük değil (1,6 gb)onun için rahat rahat indirebilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar. 






0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!