Hot Sports Beach Volley inceleme (pc nostalji) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

15 Aralık 2014 Pazartesi

Hot Sports Beach Volley inceleme (pc nostalji)



Çoğunuz bu oyunun adını bile duymamıştır belki, ama spor oyunlarına olan merakımız özellikle futbol sevgimiz hiç kuşkusuz su götürmez bir gerçektir. Lakin özellikle voleybol oyunları genelde futbol ve basketbol oyunlarının gölgesinde kalmıştır. Voleybol ancak sahil voleybol ’unun doğuşuyla beraber ve kurallarındaki yapılan bazı değişikliklerle birlikte daha cazip bir hale gelmiştir.

Bu oyunumuzda ise sadece bayan voleybolcuları yönetebiliyoruz.  Evet, adından da anlaşılacağı üzere hot sports tabi haliyle sahil voleybolu olunca bayanlar güzel fizikleriyle daha çekici ve seksi oldukları için böyle bir şey yapmışlar sanıyorum. Neyse oyunumuzdaki modlara gelecek olursak öncelikle training’e girip oyunu iyice öğrenmenizi tavsiye ederim. Daha sonra event’e girip istediğiniz türde olan şampiyonalara girip müsabakalar yapabilirsiniz. İsterseniz quick maç’a girerek ister arkadaşınızla isterseniz PC’yle maç yapabilirsiniz.

Online oynayabilme imkânı da oyunumuzda mevcut. Options’dan editor’e girip her takımdaki voleybolcuları görebilirsiniz, isterseniz değişiklikler yapabilir isimlerini değiştirebilirsiniz. On iki değişik logoya sahip takım var, bunun yanı sıra altı değişik oynayabileceğimiz sahamız var. Oynama tarzı ise limit ile belirleniyor nasıl mı? Servis kullanırken tuşa bastığınızda altta limit çıkıyor bu limit iyi doldurduğunuzda çok iyi servis kullanabiliyorsunuz. Ayrıca smaç Servis’te kullanabiliyorsunuz. Karşılama ise voleybolcunuzun etrafında çıkan yeşil halkaya topu denk getirmenizle oluyor. Yine takım arkadaşınızla pas vererek smaç yaptırabiliyorsunuz. Smaçta da limiti iyi yükseltin ki sert vurabilsin. Blok yaparken de size rakibin topu nereden vuracağını gösteren filede bir işaret çıkıyor bu yerden blok yaparak rakibinizi engelleyebilirisnz.  

Grafikleri yılına göre fena değil ama daha iyi olabilirdi. Müzik ve sesler fena değil, çevre ve karakter modellemeleri orta karar, yapay zekânın çok iyi olduğunu söyleyebilirim zira bir seti çok rahat kazandım ikinci sette mi aynısı olacak derken rakipleriniz bir anda aslan kesiliyorlar ve size kök söktürüyorlar. Mola aldıklarında bile hemen kendilerine gelebiliyorlar. Oynanabilirlik çok zor değil çünkü training’e girip kendinizi geliştirirseniz sorun olmaz. Zaten iyi hücum yapmayı öğrenirseniz bir sıkıntı olmaz. Ama savuma yapmayı yani blok yapmayı da becerebilmelisiniz. Eğer spor oyunlarından hoşlanıyorsanız hele hele sahil voleybolu hastasıysanız, nostaljide hoşunuza gidiyorsa hot sports beach volley tam size göre hepinize iyi oyunlar. 







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!