Game of Thrones Telltale game series episode 1: İron From ice ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

3 Aralık 2014 Çarşamba

Game of Thrones Telltale game series episode 1: İron From ice ön inceleme



Walking dead, wolf among us ve tales from borderlands oyunlarından sonra game of thrones oyununa da el atan telltale stüdyosu borderlands’a getirmiş olduğu değişik bakış açısını bu oyunda da yakalamış gözüküyor.

Muhtemelen çoğumuz şu soruyu sormuşuzdur. Acaba first person olup tutan bir oyun olan borderlands’ı telltale nasıl kendi kalıplarına sokup beğenimize sunacak? Zira borderlands aksiyonu bol olan açık dünya oyunuydu. Telltale oyunlar ise genelde tıkla ilerle tarzı oluyor. Yani zaten tutan bir oyunun neden telltale’e verilip tarzını değiştirmeye çalıştılar o da ayrı bir tartışma konusu bence. İyi mi olacak kötü mü olacak diye düşünürken Bu sorumuzun cevabını sanırım daha yeni çıkan borderlands oyunuyla telltale bize vermiş oldu.

Aynı şey aslında game of thrones içinde geçerli zira daha önceden çıkmış olan bir r.p.g oyunu vardı game of thrones’un ben oynamadım nasıl olduğunu bilmiyorum ama sadece başına bakmıştım lakin çok ses getiren bir oyun olduğunu hatırlamıyorum. Belki bu oyunun telltale’e verilmiş olması bence daha mantıklı olmuş. Sadece merak ettiğim en büyük husus atraksiyon ve çarpışma veya dövüş sahnelerini nasıl bu oyunlara adapte edecekleri idi, ama onu da çok iyi şekilde oyuna uygulamışlar.

Aslında telltale çok da oynanmayan bir tür olan tıkla-ilerle oyunlarını böylece daha sevilir bir hale getirmiş oldu. Bu oyununda öncekilerden pek farkı yok hemen hemen her şey aynı diyebiliriz, grafiklerden oynanışa kadar, sadece beş bölüm yerine altı bölüm yapmışlar tabi bu bizim için daha iyi oldu diyebiliriz. Fakat esas önemli olan ise bölümlerin hangi aralıklarla çıkacak olması, inşallah kısa zaman zarfında bütün bölümleri çıkararak biz oyun severleri fazla bekletmezler. İyi oyunlar.






0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!