Gianna Sisters Twisted Dreams inceleme (pc) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

2 Ekim 2014 Perşembe

Gianna Sisters Twisted Dreams inceleme (pc)



Eskiden platform oyunlarını çok oynardık mario,rayman,vb. fakat artık günümüzde pek oynayan kaldı mı bilmiyorum gianna sisters’da eskiden var olan bir oyun aslında ama son yıllardaki dev yapımlar bu tür oyunların  artık piyasadan tabiri caizse silinmesine neden oldu diyebiliriz.

Gianna sisters ise iki ayrı dünya bakışı olan kız kardeşlerdir. Hikaye ise yok yani sanki atari salonlarında oynanan arcade oyunlar gibi sadece ilerlemeye dayalı o kadar. Kız kardeşler oyuna tuhaf bir elmas veya kristal tarzı bir şey bulurlar ve boyut kapısı açılır boyut kapısından içeriye düşerler oyunumuz böylece başlamış olur. Ne gariptir ki ilk turda ejderhayla karşılaştığımız zaman elinde bir kız rehine var ama kim olduğunu anlayamadım.

Oyunu üç büyük bölüm halinde oynuyoruz her bölümün alt görevleri var turda bulduğumuz kristallerle yeni turları açabiliyoruz. Bazı kapıları açmak için diğer kız kardeşe geçmek zorundayız can konusu biraz sıkıntılı zira ikinci bir canımız yok checkpoint noktaları ise çok birbirine uzak keşke yandığımız yerden başlama olsaydı daha iyi olurdu. Grafik bakımından oldukça başarılı bir oyun zira iki kız kardeşin dünyaları farklı dedik evet devamlı kız kardeşleri değiştirdiğinizde arkadaki grafiklerin nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Oyunda senaryo namına önceden ‘de yazdığım gibi hiçbir şey yok yani hangi amaçla oynadığımızı bilmiyoruz. Müzikler aslında güzel benim rockçı kız kardeş diye tabir ettiğim karakterimizin müzikleri güzel lakin ileriki turlarda devamlı aynı şeyleri çaldığı için sıkılıyorsunuz. Çevre, karakter modellemeleri güzel olmuş, yapay zekâ ise yok çünkü yaratıklar turlarda boş boş ileri geri geziyorlar sizi gördükleri zaman kıllarını kıpırdatmıyorlar.

 Zaten yaratıkları halletseniz’ de herhangi extra veya puan filan almıyorsunuz. Oynanabilirlik ilk başlarda çok kolay fakat oyun ilerledikçe sonraki turların uzun ve çok kazık olduğunu anlıyorsunuz ve haliyle sıkılıyorsunuz ben kaç kere illallah edip bıraksam mı acaba dedim ve oyuna zor katlandım. Oyunda extralar açmak istiyorsanız turlarda’ki gizlenmiş büyük elmasları bulmak zorundasınız extralar ise oyunla alakalı çizimler filan var neyse platform tarzı oyunları seviyorsanız zıplamak hoplamak istiyorsanız mario rayman müptelası iseniz gianna sisters kaçırmamanız gereken bir oyun derim iyi oyunlar.









0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!