Dreamfall Chapters ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

21 Ekim 2014 Salı

Dreamfall Chapters ön inceleme



tıkla ilerle, macera oyunları çoğumuzun pek ilgisini çekmemiştir. bunun başlıca sebepleri bu oyunlarda bol diyalog ve bulmaca olması ve aksiyondan uzak olmaları, fakat yinede günümüzde bu oyunlara olan ilgi azalmamıştır.

işte o oyunlardan biri olan the longest journey adı ile gönüllerde yer alan çıkacağı gün iple çekilen ''dreamfall chapters'' oyunun ön incelemesini yapıyoruz. ben daha önce hiç the longest journey oyunu oynamadım,  bu oyunun önceki oyunlarla bir alakası var mı bilmiyorum, oyunumuz çok dramatik bir başlangıç videosuyla başlıyor, muhtemelen kurgu gereği bize oyunun sonu gösteriliyor. daha sonra garip bir düş kapanı gibi bir yerde karakterimiz bir yatakta yatarken buluyoruz.

akabinde yine karakterimizin bir başka haliyle hayalet mi, ruh mu ne olduğu tam anlaşılamayan varlıkları kurtarıyoruz. arkadaşlar yönlendirme her ne kadar tıkla ilerle dediysek de karakterimizi yön tuşlarıyla yürütüyoruz. bunun yanı sıra karakterimizin zaman yavaşlatma ve mental güç gibi yetenekleri var. yine mouse kullanarak objeleri tanıtıp onları kullanabiliyoruz. şunu hatırlatmadan da geçmeyeyim bu oyunun ilk bölümü arkadaşlar, yani dreamfall chapters'in yapımcıları da son zamanlardaki modaya uydular ve oyunu anlaşılan parça parça çıkarmaya karar verdiler.

neyse grafikleri ve hikayesiyle adından çok söz ettirecek bir oyuna benziyor, bakalım zaman ne gösterecek, bu kadar beklemeye değecek mi hep beraber göreceğiz. umarım syberia 3'de yakın zamanda çıkar.







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!