Medal of Honor Frontline inceleme (ps2 nostalji) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

18 Eylül 2014 Perşembe

Medal of Honor Frontline inceleme (ps2 nostalji)



e.a’nın 2003 yılında piyasaya sürdüğü ikinci dünya savaşına değişik bir bakış açısı getiren ve o zaman yaşanan bu dramın tam anlamıyla olmasa da ancak oyun olarak yansıttıkları medal of honor frontline’ı inceleyeceğiz.  medal of honor ilk çıkan fps ikinci dünya savaşı oyunudur ve playstation’da büyük yankı uyandırmıştır.

 menüsü yine eski oyunlarda ’ki gibi ilginç, yönettiğimiz karakterin masasını görüyoruz örneğin görevler dosyasında kişisel kayıtlar küçük sandığının içinde bu oyundaki karakterimiz ise ilk oyunda ’ki Jimmy patterson adında bir asker daha doğrusu özel komando oyun benim çok sevdiğim deniz çıkartmasıyla başlıyor ve hemen inanılmaz bir çatışmaya giriyorsunuz.

 Daha oyunun başından sonraki turlarda çok kısa olsa da birkaç gizli görev var önceki oyunda da alman askeri kılığına girip elimizdeki alman komutanı kimliğini gösterip istediğimiz yere gidebiliyorduk. Aynısı bu oyunda da geçerli turlar ise çok uzun değil lakin bazen roket atan askerler ve tanklar sizi zorlayabiliyor. Yine de rahat oynamak istiyorsanız size önerim oyunu kolayda oynamanız olur.

sonuç olarak medal of honor grafik bakımından çok etkileyici olmasa da birçok oyundan daha iyi diyebilirim hikâye tabii ki ikinci dünya savaşından alıntılarla beraber oyunun yapımcıları tarafından güzelce hazırlanmış bir senaryo müzikler ise ikinci dünya savaşı oyunları arasında bence en iyi müzik ve ses efektlerine sahip m.o.h frontline diyebilirim.

 çevre ve karakter modellemeleri ise harika zira oynanan yerler bire bir gerçek yerler ve çok iyi şekilde modellenmiş yapay zekaya değinecek olursak gerçekten iyi çünkü çatışma esnasında saklanıp ateş ediyorlar kabak gibi ortaya çıkıp ateş etmiyorlar. Ayrıca boca da el bombası atmayı da ihmal etmiyorlar.

Sizin attıklarınızı da iade etmeyi çok iyi biliyorlar çeşitlilik bakımından ise kıt diyebilirim zira oyunda hiç araç kullanımı yok mesela bu bağlamda eksikleri olduğunu düşünüyorum. Silah tasarımları iyi örneğin ben sniper tüfeğiyle oynamayı çok seviyorum hemen hemen her turda var zaten altı ana görevden oluşan bölümler oynuyoruz turlarda aldığınız altın yıldıza göre extralar açabiliyorsunuz extralar ise fena değil yine de ikinci dünya savaşı oyunu tutkunları için hele hele medal of honor severler için kaçırılmaması gereken bir oyun iyi oyunlar.       









0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!