X-Men inceleme (retro arcade game) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

25 Kasım 2016 Cuma

X-Men inceleme (retro arcade game)

Bir türlü vaz geçemediğim ve belki de çocukluğumun en güzel günlerini oynayarak geçirdiğim oyunlardı arcade oyunlar. Kâh atari salonunda kâh evdeki konsolumda sayısını hatırlamadığım kadar oyun oynadım ve bitirdim. Şimdilerde ise o zamanki oynayıp bitiremediğim veya oynamaktan hiç sıkılmadığım oyunları tekrardan sizler için oynayıp incelemelerini yapıyorum. Tabii çoğumuzun çocukken oyunların yanı sıra birde çizgi film ve süper kahramanlara olan ilgimiz vardı. Bu ilgi bazı arkadaşlarda büyüdükleri halde devam edebiliyor, bende çok fanatik bir şekilde olmasam da iyi bir çizgi roman ve süper kahramanların filmlerini filan takip ediyorum. Benim favorim ve uzman olduğum ise marvel’in x-men’i diyebiliriz.

Bütün bölümlerini izlemişimdir. Ayrıca en sevdiğim karakter ise Wolverine’dir, bugün ise Retro arcade incelememizi buraya kadar yaptığım açıklamadan mütevellit X-men’in yıllar evvel çıkan Arcade oyunu olduğunu anlamışsınızdır. Bu oyun piyasaya çıkan ilk ilerlemeli X-men oyunlarından biri olup arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz keyifli mi keyifli harika bir oyun. Oyunda 6 x-men üyesini yönetebiliyoruz. Bunlar: Cyclop, Storm, Wolverine, Collossus, Nightcrawler ve Dazzler. Oyunu mame emülatöründe oynayabilirsiniz arkadaşlar, elinizde gamepadiniz varsa daha rahat ve eğlenceli bir şekilde oyunu oynayabilirsiniz.

Her turun sonunda karşımıza boss savaşları geliyor onları yenerek oyunumuza devam ediyoruz. Tuş kombinasyonları basit arkadaşlar zaten tuşları hemen kullanaraktan da öğrenebilirsiniz. Her karakterin kendine has özel saldırı gücü var lakin çok kullanmanızı tavsiye etmem, zira özel gücü kullandığınızda karakterinizin sağlık barından götürüyor bu da sizin işinizi güçleştiriyor. Çık sıkıştığınızda dara düştüğünüzde kullanın derim. Tabii emülatör olduğu için avantajlıyız, zira atari salonu değil ya bu birkaç tane jetonumuz olsun. Bu emülatörlerde sınırsız credits yani jetonumuz olduğu için hiçbir şeyi dert etmeye gerek yok rahat rahat oyunu oynayabilirsiniz. Eğer benim gibi X-men hayranıysanız ve Retro arcade oyun hastasıysanız ve daha bu oyunu oynamadıysanız hemen oynayın derim. Hatta oynadıysanız tekrar bir oyun bitirin derim. İyi oyunlar arkadaşlar.


X-MenX-Men



0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!