Rescue Team 3 (mini game) inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

3 Nisan 2015 Cuma

Rescue Team 3 (mini game) inceleme



Bazen canımız sıkıldığında cep telefonumuzda, PC’mizde veya tabletimizde ilk aradığımız şey bize eğlenceli vakit geçirtebilecek oyunlar olmasıdır. Seyahatte, denizde, piknikte veya herhangi bir yerde canımızı çok sımayacak ve hızlı oynanabilecek oyunları her zaman isteriz ve oynarız.

İşte bugün incelemesini yapacağımız oyun size çok eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak aynı zamanda hiç sıkmayacak. Oyunumuzun adı rescue team 3, oyunumuzn amacı çok basit. Adından da anlaşılacağı üzere bir kurtarma ekibini yönetiyoruz. Mahsur kalan insanları bir şekilde kurtarmalısınız ama bu o kadar kolay değil zira önünüze bazı engeller çıkıyor bunlar ağaç veya zehirli atık boruları ya da yangın olabiliyor. Bazı turlarda itfaiye ve poliste size yardımcı oluyor. Polis ile hırsızları yakalarken itfaiye ile yanan binaları çabuk şekilde yangınını söndürmelisiniz. Bazı binaları turların içinde geliştirerek daha hızlı görevlerin üstesinden gelebilirsiniz.

Bunun yanı sıra bunların hepsini belli bir zaman diliminde yapmalısınız zira oyunun yapımcısı alawar önceden farm frenzy oynayanlar bilirler. Altın madalya kazanmak istiyorsanız en iyi zamanda görevleri yapmalısınız bunun yanı sıra sürenize göre gümüş veya bronz madalya alabiliyorsunuz. Bazı turlarda helikopter yardımı ile mahsur kalmış insanları kurtarırken diğer bir turda yolu kapanan bir trenin önünü açarak yoluna devam etmesini sağlıyorsunuz.


Sonuç olarak size kısa zamanda çok eğlenceli vakit geçirebilecek, oynarken zamanın nasıl akıp geçtiğini anlayamayacağınız bir oyundan bahsediyorum. Bu oyunun çok değişik farklı, benzer versiyonları da var. Bu çok küçük boyutlu oyun rescue team 3 emin olun, sizi temin ederim ki oynadığınız zaman asla pişman olmayacağınız mükemmellikte. İyi oyunlar. 






0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!