Zuma (mini game) inceleme (pc nostalji) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

22 Aralık 2014 Pazartesi

Zuma (mini game) inceleme (pc nostalji)


hep boyutları büyük Bilgisayar’ımızda çok yer kaplayan oyunlardan şikayet etmişizdir. Bitirdiğimizde ise bu oyunları hemen silmişizdir. Bugün ise boyutu oldukça küçük hiçbir zaman Bilgisayar’ınızdan silmenize gerek olmayan hatta cep telefonunuzda veya tabletinizde de oynayabileceğiniz çok eğlenceli bir oyun olan zuma oyununu inceleyeyim daha doğrusu eski bir oyun olduğu için bir hatırlatayım dedim.


Çok basit bir oyun olan zuma’da orta’da bulunan kurbağa kardeşimizin ağzında toplar var. Bu toplarla yine yanımızda bulunan deliğe devamlı gelen topları bu toplarla aynı renkte olanlarla vurarak durdurmak. Kurbağamızın ağzındaki topu mouse’nin sağ tuşuna basarak sadece bir renk değiştirebilirsiniz. Yanımızda bulunan delikler ise ileriki turlarda zorluk seviyesi arttıkça iki deliğe çıkacak. Topları vururken ise üçlü zincir ve yukarısı olması gerekmektedir.

 Oyunda bazı yardımcı unsurlarda mevcut bunlar bazı toplarda hemen gözünüze çarpacaktır. Yavaşlatma yeteneği hızlı gelen topları daha rahat vurarak turu geçmenize olanak sağlar. Nişan alma yeteneği ise istediğiniz topa yoğunlaşmanızı ve vurabilmenize yardımcı oluyor. Geri sarma gücü bu topu vurduğunuzda da adından da anlayacağınız üzere toplar bir müddet geri gidiyorlar ve size kısa da olsa avantaj sağlıyorlar. En sevdiğim yetenek ise bomba bu yetenek ile birçok topu patlatarak turu çok rahat şekilde geçmenize olanak sağlar.

Eğer zevkli ve eğlenceli dakikalar yaşamak istiyorsanız her daim stres atabileceğiniz eski de olsa can sıkıntınızı giderebilecek mükemmel bir oyun sizleri bekliyor. İyi oyunlar. 





0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!