Call of Duty Black Ops inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

7 Eylül 2014 Pazar

Call of Duty Black Ops inceleme



Activision’un göz bebeği treyarch stüdyolarının hazırladığı oyun dünyasındaki fpslerin en başta gelenlerinden call of duty black ops oyununu inceleyeceğiz.

 hep ikinci dünya savaşı oyunlarıyla karşımıza çıkan call of duty artık her ne kadar modern oyunlarıyla’da adını fazlasıyla söz ettirmekte lakin black ops modern savaş oyunu değil daha ikinci dünya savaşından sonra’ki soğuk savaş döneminde geçiyor isminden de anlaşılacağı üzere özel eğitilmiş hükümet için gizli görevler yapan elit bir timdir.

 black ops yönettiğimiz karakterimiz olan alex mason fidel castroya suikast düzenlemek üzere görevlendirilir ve görevi başarır lakin sonradan gerçek fidel castroyu  değil  dublörünü öldürdüklerini anlarlar işler bir anda karışır karkterimizin başı derde girer ve bir kumpasın içine sürüklenir onu bu durumdan kurtarmak yine bize düşer tabiki yine her call of duty oyununda olduğu gibi envai çeşit silah kullanabiliyoruz.

 tarih biraz eski olduğu için pek modern silah kullanamıyoruz ama çokta önemli değil bence yine değişik araçlar kullanabiliyoruz dolu dolu turlar oynayabiliyoruz grafik bakımından harikulade bir oyun hikaye politik olaylarla beraber iç içe geçmiş bir kumpas hikayesi bence karakterimizin paçasını bu işten kurtarmaya çalışıyoruz.

müzik ve sesler oldukça kaliteli çevre karakter ve silah modellemeleri yine harika yapay zeka çok iyi düşmanlara el bombası atın size geri atıyorlar ortalıkta size ateş etmiyorlar saklanıp savaşıyorlar oynanabilirlik çok zor değil her call of dutyde’ki gibi oldukça zevkli çeşitlilik iyi yani oynanması çok keyifli harika bir oyun sizi bekliyor oynamadıysanız hemen hiç vakit kaybetmeden oynayın derim. iyi oyunlar.









0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!