Battlefield Bad Company 2 inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

10 Eylül 2014 Çarşamba

Battlefield Bad Company 2 inceleme



Fps denilince son yıllarda ilk akla gelen oyunlardan olan battlefield serisi bad company oyunuyla değişik bir boyuta taşındı çoklu oyuncu modlarıyla aklımızda yer edinmiş battlefield artık senaryolu olarak karşımıza çıkmaya başladı.

 Bu oyunumuzda başlangıç olarak 2.dünya savaşı yıllarına gidiyoruz bir Japon profesörü kaçırmak için ekibimiz görevlendirilir ve böylece hikayemiz çok eskilerden bir demet savaş anılarıyla başlar, çok kaliteli ve uzun çatışmaların bol bol olduğu çetin ceviz düşmanların yakamızı bir türlü bırakmadığı turlar oynayabiliyoruz yine araç kullanımı çok çeşitli atv,helikopter,jip ve daha değişik araçlar kullanabiliyoruz tabii ki ilk akla gelen silahlar olur yine değişik ve bir o kadar çeşitli silahlar kullanabiliyoruz mermimiz bittiğinde ise artık düşman askerlerinden düşen yerde ne bulursanız onu kullanıyorsunuz.

 bunun yanı sıra hava saldırısı top atışı vb. türde destek kullanabiliyorsunuz grafik bakımından çok kaliteli bir yapım oyunun yapımcısı olan dice stüdyosunun geliştirdiği frozen byte motorunu harika şekilde kulanmışlar senaryo ise oldukça sürükleyici genelde fps oyunlarda hikaye dağılır ve saçma sapan yerlere gider aslında çoğunluğun fps oyunlarda hikayeyle ilgilendiğini sanmıyorum neyse müzikler ve sesler battlefield’a yakışacak biçimde hazırlanmış.

 hasar modellemeleri gayet başarılı ateş etiğiniz bazı yerler bir anda yerle bir olup parçalanıyor saklandığınız bir blok düşünün eğer ağır ateş altındaysanız saklandığınız blok bir zaman sonra yerle bir olacaktır silah, çevre ve karakter modellemeleri bence çok iyi olmuş yapay zeka ise oldukça başarılı zira düşman askerleri çok iyi şekilde kamufle olmuşlar bunun yanı sıra keskin nişancılar ve roket atarlı adamlara dikkat edin derim ve sizde ortalıkta fazla gezinmeyip siper alarak oynamanızı tavsiye ederim.

 sonuç olarak battlefield son yılların en kaliteli yapımlarından olarak göze çarpıyor , en yakın rakibi olan call of duty ile kıyasıya bir mücadeleye tutulmuş durumdalar , eğer oynamadıysanız iyi olmadığını düşünüyorsanız ki sanmıyorum laf olsun diye yazdım hemen oynayın derim ha bu arada ilk oyunu pc’ye yok arkadaşlar ne yazık ki çıkmadı artık 2. Oyunla idare ederiz arkadaşlar bakalım önümüzdeki yıllar battlefield  bize ne tür yenilikler getirecek iyi oyunlar.









0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!