Senran Kagura Shinovi versus Ön İnceleme (pc) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

14 Haziran 2016 Salı

Senran Kagura Shinovi versus Ön İnceleme (pc)

Son zamanlarda iyiden iyiye anime oyunların incelemelerine bayağı bir ağırlık verir oldum. Olsun aslında benim denk getirdiğim bir şey değil, sonuçta yeni çıkan oyun oluyor ve bu oyunu inceleyeyim diyorum bir bakmışım ki oyun anime oyunu. Yine benzer oyunlar denk geldi diyebilirim. Mesela Smashing the Battle güzel bir hack and slash oyununuyken aynı şekilde son incelemesini yaptığım oyunlardan biri olan onechanbara da bu oyun benzer bir yapım. Ayrıca karşılıklı dövüş oyunu koihime enbu ve bugün incelemesini yapacağımız Senran kagura Shinovi versus birbirlerine benzer oyunlar diyebiliriz. Aynı zamanda bu oyunların birbirine yakın bir diğer özelliği ise seksi bayan karakterleri yönetmemiz.

İlk olarak oyuna başladığımızda bize üç okul’dan biri seçmemiz isteniyor. Bunlar: hanzo Academy, gessen academy ve hebijo Academy. Herhangi bir okulu seçebilirsiniz burada çok takılmayın zira oyun içinde diğer okullara geçip oynayabiliyorsunuz. Oyunu gamepad ile de zorlanmadan oynayabilirsiniz. Oyun başladığında ise ana karakterimizle okulumuzda gezebiliyoruz. Bayağı zengin bir içerikle karşı karşıya kalıyoruz. İlk olarak etrafı gezip biraz bilgi edinmenizi daha sonra ilk iş olarak hikâye moduna yani story moda girip training’i geçmenizi tavsiye ederim. Okulda gezerken bakabileceğimiz yerler ise şunlar: missions ve dojo, bu iki modda oyunun hikayesini yan görevlerini,training’i ve challenge tarzı bölümleri oynayabiliyoruz. Dressing room: burada karakterimizi giyindirip kuşandırabiliyoruz. İstersek kostümünü değiştirip saç şeklini dilediğiniz gibi yapabiliyorsunuz. Store: buradan turlarda kazandığınız paralarla birçok değişik şey satın alıp kullanabiliyorsunuz. Library: burada ise satın aldığınız ve oyunda açtığınız şeylere bakabiliyorsunuz. Bunların hepsine gezerek ulaşabilirsiniz. Fakat yok ben gezmem diyorsanız da eğer gamepad ile oynuyorsanız r2 tuşuna bastığınızda ekrana bütün bu modların hepsi gelecek. İstediğinize hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Burada karakter değiştirebilirsiniz. Ayrıca okul değiştiripte diğer senaryoları da oynayabilirsiniz. Oyunda edindiğiniz records’lara yani kayıtlarınıza da göz gezdirebilirsiniz.

Gelelim oyun içi mekaniklere, oyunda birçok değişik seri hareketler yaparak combolar çekebiliyoruz. Bunun yanı sıra sağlık barınızın altında bulunan parşömen tarzı resmi olan güçleri doldurduğunuzda shinobi transform yapabiliyorsunuz. Daha sonra ise L2 kare veya üçgen tuşlarına basarak özle saldırı güçlerini kullanabiliyorsunuz. Oyunda level atlama sistemi mevcut, siz level atladıkça karakterinizin güçleri artıyor ve yeni hareketler açarak kullanabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra turlarda birçok extra içerik açıp library’den bakabilirsiniz. Bir de değişik kostümler açarak dressing room’a giderek karakterlerinize giydirebilirsiniz. Oyunda karşımıza sıradan Ninja savaşçılar gelebilirken bazı turlarda ise diğer okullardan olan boss niteliğinde Ninja bayan savaşçılar geliyor ve onlarla kıyasıya bir savaşa girebiliyoruz. Eğer eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız beat’em up tarzı anime dövüş oyunlarını seviyorsanız Senran Kagura Shinovi Versus’u sizlere kesinlikle tavsiye ediyorum iyi oyunlar.


Senran Kagura Shinovi versus Senran Kagura Shinovi versus





0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!