Funk of Titans ön inceleme (pc) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

1 Ağustos 2015 Cumartesi

Funk of Titans ön inceleme (pc)

Bugün çok eğlenceli, hızlı ve dur durak bilmeyen aksiyonuyla aslında mobil platformlara çıkan daha sonradan pc’ye de gelen ‘’funk of titans’’ oyununu inceleyeceğiz. Adından da anlaşılacağı üzere yunan mitolojisinden bildiğimiz ve god of war sayesinde bayağı bir bilgi edindiğimiz titanlar, tanrılar gibi unsurların bulunduğu bir zamanda geçiyor.

Lakin karakterimiz ve oyun biraz bu yunan mitoljisini ti’ye alıyor gibi geldi bana. Neyse oynanışa gelecek olursak çok basit diyebilirim, karakterimiz eskiden bildiğimiz hugo gibi kendi kendine ilerliyor siz sadece engeller çıktığında zıplıyorsunuz ve de düşmanlar geldiğinde onlara vuruyorsunuz. Yani bir nevi çok ünlü olan bir diğer mobil oyun temple run’a benziyor diyebiliriz.

Tura girdiğimizde altın cd’leri toplamalıyız, bu cd’lerle değişik ekipmanlar satın alabiliyoruz. Ayrıca level atlama sistemi de oyunda mevcut. Oyunda tur ilerlemesi harita üzerinde oluyor ve olduğunuz turu geçtiğinizde bir sonraki turu açabiliyor ve harita da istediğiniz noktaya giderek ilerleyebiliyorsunuz.

Grafikleri gayet başarılı fakat karakter yönlendirmesi bize ait değil. Ne yalan söyleyeyim ben ilk başta karakteri biz yönetiyoruz sanmıştım ama sonra kendi kendine ilerleyince şaşırmadım değil. Keşke karakter yönlendirmesi bize ait olsaydı. Bunun yanı sıra atlaması, zıplaması bol non-stop eğlencesi olan keyifli müziklere sahip bir mobil oyunu pc’nizde oynamak istiyorsanız ‘’funk of titans’ı’’ kaçırmayın derim. Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar.






0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!