Way of The Samurai 4 ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

31 Temmuz 2015 Cuma

Way of The Samurai 4 ön inceleme

Uzun zamandır beklediğimiz samuray oyunu way of the samurai 4 en sonunda pc’ye çıktı. Epey zaman biz oyuncuları beklettiler, konsollara 2 yıl önce çıkan oyun her nedense pc’ye çok geç çıktı. Aslında önceki oyunları sadece konsollara çıkan bir oyundu way of the samurai ama bu sefer çoğu oyun firmasının izlediği politikayı uygulayıp pc’yi görmezden gelmediler.

Önceki oyunları oynayanlar bilirler, değişik kamera açılarıyla birçok görevi ifa ettiğimiz eğlenceli ve bol kılıç dövüşü aksiyonu olan bir oyundu way of  the samurai. İlk olarak oyuna girdiğimizde oynayacağımız karakterimizi şekillendiriyoruz. Yani bir nevi rpg oyunlarında ki gibi kafamıza göre bir görünüm kazandırıyoruz. Oyunumuzda sadece dövüş yok tabii bunun yanı sıra karşılaştığımız kişilerle diyaloglara girebiliyoruz. Ve bu kişilerle istersek görevler yaparak para kazanabiliyoruz.

İlk başlangıçta tuhaf bir şekilde çıkan bir hengamenin içinde kendimizi buluyoruz. Aslında bizi ilgilendiren bir durum yokken her nedense başkaları arasında çıkan kavganın içine çekiliyoruz. Ve bu esnada bize pratik babında basit hareketler öğretiliyor. Vurma, koruma filan fişman. Bir de uyarıda bulunayım diyaloglarda dikkat edin zira verdiğiniz cevaplara göre oyunun hikâyesi şekilleniyor ve ona göre.

Daha sonra oyuna başlangıç yaptıktan ve biraz ısındıktan sonra oyunda serbest bırakılıyoruz. Ve geniş haritamızda ana görevleri yapabiliyoruz. Bunun yanı sıra yan görevleri de yerine getirebiliyoruz. Yoldan gelen geçenle sohbet edebiliyoruz, eğer istersek gta’daki  gibi birilerine kafa tutup dövüşebiliyorsunuz da. Haritamızda yine item alabileceğimiz ve satabileceğimiz shoplardan istediğiniz ekipmanı tedarik edebilirsiniz. Ayrıca öldürdüğünüz düşmanlarınızdan item ve silahlarını alabilirsiniz.

Sonuç olarak samuray oyunlarını sevenler için ve özellikle way of the samurai hayranlarının kaçırmaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyunu gamepad ile de oynayabilirsiniz. Bu hatırlatmamdan sonra artık yazımın sonuna gelirken oynanışı zevkli,kaliteli müzikleri ve iyi denecek grafikleriyle way of the samurai kaçırmayın derim. Hepinize iyi oyunlar.







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!