Farm Frenzy (mini game) inceleme (pc nostalji) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

27 Ocak 2015 Salı

Farm Frenzy (mini game) inceleme (pc nostalji)



Önceden de birkaç tane zevkli her platform da oynayabileceğiniz küçük boyutlu ama eğlence bakımından büyük bazı oyunlar incelemiştik. Farm frenzy’de bu oyunlardan bir tanesi, geçenlerde yeni oyunu çıkmasına rağmen hala eski oyunların yerini tutar mı diye düşündüğümüz olmuyor da değil zira yeni çıkan oyunu 3 boyutlu tabii bu kimilerine göre gelişme olabilir kimilerine göre yozlaşma olabilir. Ama ne olursa olsun farm frenzy oyunları oynamaya değer.

Bilmeyenler için oyunumuzu anlatalım size verilen çiftlikteki hayvanlarla yine belli süre zarfında sizden istenilen görevleri yerine getirmeniz. Nasıl mı? Mesela başta bir iki ördeğiniz oluyor ve sizden istenilen 2 dakika içinde 4 yumurta almanız bu kadar basit lakin oyun ilerledikçe görevler zorlaşacak. Ama illa ki görevleri yapmak zorunda değilsiniz. Çünkü belli süre zarfında gümüş madalya en iyi süre de ise altın madalya alıyorsunuz ama süreyi geçerseniz de oyun game over olmuyor sadece madalya alamıyorsunuz o kadar.

 Oyunda hayvanları beslemek için üstteki kuyudan su çekip sahanızı çimlendirmelisiniz. Yine ördeklerin yumurtalarını aracınızla şehre giderek satıp para kazanabilirsiniz. Zira kuyudan suyu, ördekleri hatta diğer birçok şeyi para ile satın alabiliyorsunuz. Tabii oyunda sadece ördek yok bunun yanı sıra koyun, inek, köpek, kedi gibi hayvanlarda mevcut. Şimdi diyeceksiniz ki köpek ile kedi ne işe yarıyor. Efendim oyunda hep kolaylık yok tabii siz işinizi yaparken bir de ayıların saldırısına uğruyorsunuz işte ayıları engellemek için köpek satın alabilirsiniz. Ayrıca köpek alamıyorsanız her turda yapabileceğiniz çok basit bir işlem olan kafeslemeyi kullanabilirsiniz. Ayının üstüne gelip sürekli tıklayacaksınız.

Kediler ise bazı turlarda o kadar yoğun şeylerle uğraşıyorsunuz ki nereye bakacağınızı neyi alacağınızı şaşırdığınız zamanlarda size yardımcı olabiliyorlar. Ürünleri sizin yerinize toplayarak bizi büyük bir dertten kurtarıyorlar. Geliştirme menüsüne gittiğinizde ise kuyunuzu geliştirerek daha çok sulama yaparak çimlenmeyi arttırabilirsiniz. Kilerinizi geliştirerek içine koyacağınız ürünlerin kapasitesini arttırabilirsiniz, bun yanı sıra aracınızı geliştirerek şehre daha çabuk gidip satış yapmayı çabuklaştırabilirsiniz. Ayrıca ayıları satabiliyorsunuz fakat çok yer kaplıyorlar eğer kilere koyamayıp sahanızda kalırlarsa bir zaman sonra kafesi kırıp kaçıyorlar, bunu engellemek için kafesleri geliştirebiliyorsunuz. Sonuç olarak çok zevkli, eğlenceli yediden yetmişe herkesin çok rahat oynayabileceği şahane bir oyun farm frenzy oynamayanlara kesinlikle tavsiye ederim. İyi oyunlar.








0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!