The Evil Within ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

16 Ekim 2014 Perşembe

The Evil Within ön inceleme



korku oyunları denilince akla direk silent hill ve ya resident evil gelir, bunun yanı sıra son yıllarda adından çok söz ettiren dead space gelebilir. e tabii herkesin aklına başka başka korku oyunları gelecektir, örnekleri çoğaltmak mümkün tabii ki.

bu oyunumuz ise bana silent hill'i anımsattı. hem ortamı ve ambiansıyla karşımıza gelen yaratıklarla benzerlik gösteriyor. oyunumuz tuhaf bir başlangıç ile bizleri karşılıyor. bir ihbar sonucunda akıl hastanesine giden karakterimiz ve adamları ki bizim karakterimiz polis burada olan tuhaf olayları hemen incelemeye başlarlar.

 Daha sonra ne olduğunu anlamadan kendimizi baş aşağı asılı olarak buluyoruz. etrafımıza baktığımızda kan ve başka baş aşağı asılmış bedenler görüyoruz ve bu kesim evini andıran yerden ve ortalıkta gezinen iri yarı adeta teksas katliamı filminden çıkmış tipsiz psikopattan kaçmaya çalışıyoruz. birde üstüne üstlük daha oyunun başında bizi bacağımızdan ağır şekilde yaralıyor, ve bu durumda kaçmaya çalışıyoruz. işte daha baştan gerilimi ve korkuyu iliklerimize kadar yaşayacağımız mükemmel bir oyun bizleri bekliyor.






0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!