Red Goddess İnner World ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

7 Eylül 2015 Pazartesi

Red Goddess İnner World ön inceleme

Küçüklüğümden beri platform oyunlarını hep çok sevmişimdir ve oynamışımdır. Tabii o zamanlar oyunların grafikleri ve içeriği şimdiki kadar gelişmiş değildi. Teknolojinin gelişmesiyle beraber platform oyunlarında da büyük gelişmeler kaydedildi; Bu gelişmeler sadece grafikler değildi. Bunun yanı sıra oynanabilirlik ve çeşitlilik ayrıca hikâye zenginliği idi.

Bugünkü ön incelemesini yapacağımız oyunda günümüz gelişmiş teknolojisinden faydalanan bir platform macera oyunu ‘’red goddess inner world’’. Bu oyun unreal 4 motoruyla çalışıyor arkadaşlar, teknolojinin gelişmiş nimetinden kastım buydu. Oyunumuzda değişik güçlere sahip bir kızı yönetiyoruz.

İlk başlarda bolca zıplama ve atlamadan ibaret oyunumuz başlangıçta biraz sıkabilir. Zira dövüş filan da olmadığı için bana gianna sisters adlı oyunu anımsattı. Tam ‘’bu oyun ne böyle çok sıkıcıymış’’ diye aklımdan geçirdiğim bir sırada karakterimize aldığımız bir güç sayesinde değişik bir forma dönüşme şansımız oluyor ve böylece oyunun aksiyon kısmı başlıyor.

Bunun yanı sıra haritamıza bakarak görevleri daha rahat bulabiliriz. Gerçi gidilecek yer zaten belli ama ara ara çıkış yolunu bulmakta zorlanabilirsiniz. Böyle durumlarda harita işinize yarayacaktır. Oynanış çok basit ama yine de size hangi tuşların ne işe yaradığı ve nerede kullanacağınız gösteriliyor. Oyunumuz ne yazık ki gamepad ile oynanamıyor, ayrıca iki kişi oynama şansımızda yok.

Oyunda topladığımız altınlarla shop’tan değişik geliştirmeler açabiliyorsunuz. İster sağlığınızı isterseniz de büyü gücünüzü geliştirebiliyorsunuz. Bu sayede güçlerinizi daha uzun süre kullanabilirsiniz. Ve sağlığınızı geliştirdiğiniz de ise düşmanlarınızla daha rahat savaşabilirsiniz.

Sonuç olarak ön incelemesini yaptığım bu eğlenceli oyun red goddess inner world oyununu size tavsiye ediyorum. Şimdilik oyunun artılarına, eksilerine dair fazla şeyler yazmak istemiyorum daha sonradan oyunu tam bitirdikten sonra detaylı bir inceleme yapacağım. Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar.






0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!