Viking Brothers (mini game) inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

16 Mayıs 2015 Cumartesi

Viking Brothers (mini game) inceleme



Bugün fazla uzatmadan direk lafa girmek istiyorum, malum daha önceki yazılarımda ilk olarak biraz açıklayıcı sözlerle başlayıp daha sonradan oyun incelemesine geçiyordum. Bugün değişiklik olsun istedim.

Yine bundan önce incelediğim tarzda olan mini oyunlardan birini inceleyeceğiz. Mini oyundan kast nedir, cep telefonunuzda, tabletinizde, piknikte, denizde, seyahatte kısacası istediğiniz her yerde oynayabileceğiniz küçük boyutlu eğlencelik oyunlara verdiğimiz isimdir. Bir bakıma çerezlik oyunlarda diyebiliriz.

Bugünkü oyunumuz Viking brothers daha önceden oynanış olarak incelediğimiz rescue team oyununa çok benziyor hatta hemen hemen aynı bile diyebiliriz. Sadece hikâye, mekân ve karakterler farklı. Bu oyunumuzda da el çabukluğu çok önemli, zira size verilen sürede yapmanız gereken görevleri ifa etmelisiniz. Bu sistem yine aynı stüdyonun oyunu olan farm frenzy ve rescue team’de de geçerli idi. En iyi sürede altın, bir altı süreye gümüş en kötü sürede ise bronz madalya alıyorsunuz.

En başta bir Viking işçiniz var daha sonra çeşitli şeyleri yerine getirerek ikinci bir işçiyi çıkarabilirsiniz. Örnek erzak toplamanız gerekiyor veya odun kesmeniz gerekebiliyor. Bazen oylunuza engel olan düşmanları ortadan kaldırmak için askere ihtiyacınız oluyor, bunun içinse kışla binası kurarak onları yok edebiliyorsunuz. Sadece erzak ve askerlerle iş bitmiyor tabii, bunun yanı sıra altın ve gümüşe de ihtiyacınız oluyor. Sizin topladığınız şeyler sağ üst köşede gözükmekte. Eğer bir engeli veya binayı yapmak istiyorsanız ve yapamıyorsanız üzerine tıkladığınızda ihtiyacınız olan şeyi size gösterecektir.

İlk başlarda kolay gibi gelse de ileriki turları biraz zorlayabilir. Zira o kadar çok şey oluyor ki hangisini takip edeceğinizi şaşırdığınız oluyor. Ama dert etmeyin bazı turlarda hızınızı arttıran bir yer var oraya girdiğinizde işçileriniz ve askerleriniz 2 kat daha hızlanıyor ve işlerini daha çabuk hallediyorlar.

Sonuç olarak en kısa sürede sizden istenilen şeyleri çabuk bir şekilde yapmanız gerekiyor eğer stres olmak istemiyorsanız ve rahat rahat oynamak istiyorsanız acele etmenize gerek yok görevleri yavaş yavaşta yapabilirsiniz ama bronz madalya alabilirsiniz. Evet, bu her yerde oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli oyunu kesinlikle size tavsiye ediyorum arkadaşlar. İyi oyunlar.







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!