Tna İmpact inceleme (ps2 nostalji) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

31 Ekim 2014 Cuma

Tna İmpact inceleme (ps2 nostalji)



Point of view stüdyolarının hazırladığı, midway firmasının 2008 yılında piyasaya sürdüğü güreş oyunu olan tna impact’ı inceleyeceğiz.

Amerikan güreşi hep bize ilginç gelmiştir. Akrobatik hareketler ve teatral bir şovla beraber hep gerçek değil mi? Diye sormuşuzdur. Evet, bugün inceleyeceğimiz oyunda tna impact. İlk bakışta extralara girip training yapmanızı tavsiye ederim. Daha sonra story mod’a girip oyuna başlayabilirsiniz. Ne yazık ki karakter seçebilme şansınız yok zira sabit bir karakterle oynayabiliyoruz.

 Adı da suicide, tna impact’ta çok büyük bir güreşçi olma yolunda ilerlerken ona şantaj yapmaya çalışan başka güreşçiler çıkar ve şampiyon olmamasını söylerler. Suicide onları dinlemez ve şampiyon olur. Ondan sonrada olan olur ve sizde intikam için suicide’a yardım edeceksiniz. Eğer oyunu iki kişi oynamak isterseniz de exibition mod’a girip değişik maç çeşitleriyle oynayabilirsiniz. İlk başta pek güreşçi açık olmayabilir. Story modu oynadıkça açılacaktır.

Grafik bakımından idare eder diyerek yetinmek zorundayım. Story’ de suicide’ın hikâyesi güzel kurgulanmış fakat tek karakterle oynamak bana saçma geldi. Keşke istediğimiz karakterle oynama olsaydı. Müzik ve sesler yetersiz olmuş oyunda bariz şekilde olan bir hata var, Oda bütün güreşçilerin aynı boyda olması birde bile bile mi yapılmış yoksa gerek mi duyulmamış bilmiyorum. Ringde hakem yok ne yazık ki. Oynanabilirlik fena değil ama çok kısır hareketler var diyebilirim.

 Biz beraber oynadığımız iki arkadaşım saatlerce oynamasına rağmen bir türlü yenişemediler. En sonunda bırakmak zorunda kaldılar. Ayrıca kısıtlı güreşçi olması bazılarının çakma olması kötü olmuş. Bir noktaya değinmeden de geçemeyeceğim oyunda hiç kadın güreşçi yok, inşallah sonradan çıkacak oyunlarında koyarlar. Kadın güreşçi olmadan olur mu canım.

 Smackdown vs. raw ile kıyaslamak gerekirse tna impact’ın bayağı bir geride olduğunu söylemek doğru olur, ama tna daha yeni bir oyun, ileride daha fazla oyunlar çıkarttıkça tecrübe kazanacaklardır ve eksikleri gidereceklerdir diye umuyorum. Yine de sting, rhino, kurt angle, abyss gibi efsanelerle oynamak istiyorsanız, her türlü güreş oyunu oynarım diyorsanız tna impact’ı kaçırmayın derim.  iyi oyunlar. 







  


0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!