Men of War (cheats mod) hile modlu inceleme ( pc nostalji) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

17 Mart 2016 Perşembe

Men of War (cheats mod) hile modlu inceleme ( pc nostalji)

Çoğu oyun sever 2.dünya savaşı oyunlarını değişik tarzda birçok kez oynamışızdır. Yeri geldiğinde fps bazen third person bazen macera bazen de strateji olarak. Tabii ki savaş çok kötü bir şey keşke hiç savaşlar, çatışmalar ve kavgalar olmasa ne kadar güzel olurdu. Sadece savaşlar, kavgalar oyunlarda olsaydı, oynayıp geçseydik aynı filmlerde olduğu gibi ama ne yazık ki biz ne söylersek söyleyelim boş. Bugün de incelemesini yapacağımız oyun 2.dünya savaşı zamanlarında geçen bir strateji, aksiyon oyunu olan ‘’Men of war’’

Oyunumuz da 24 dolu dolu kısa olmayan turlar oynayabiliyoruz. Rus birlikleri ile 9 tur, alman ve müttefiklerle ise 5’er tur bir de bonus bölümde de 5 tur olarak oynayabiliyoruz. Oyun başlangıcında herhangi training veya öğretici bir tur yok. Oynadıkça kendiniz öğreniyorsunuz, ama önceden strateji oyunu oynayanlar zaten çok zorlanmayacaklardır. Fareniz ile askerlerinizi veya birliklerinizi seçip belli bir noktaya tıklayarak ilerletebiliyoruz. Herhangi bir bina kurma asker çıkarma veya bunun gibi benzeri şeyler bu oyunda yok arkadaşlar. Size turlarda verilen birlik neyse onları kontrol edebiliyorsunuz, ara ara checkpoint verdiğinde sizlere destek birlikleri verebiliyor. Birliklerinize değişik emirler verebiliyorsunuz ekranın altında bir dünya detaylı bir menü göreceksiniz bunları önce yadırgayabilirsiniz ve bunlar ne işe yarıyor diye bilirsiniz ama boş bir mekânda bile bu komutları deneyerek öğrenebilirsiniz arkadaşlar.

Ekranın sol alt köşesinde ki menüde üst tarafta görevlere bakabilirsiniz, ayrıca oynadığınız haritaya bakabilirsiniz. Bunun yanı sıra ipuçları ve iletilere bakabilirsiniz hemen askerimizin resminin bulunduğu yerin sağında bulunan yerde ise adamlarımızın silah ve cephanelerine bakabilirsiniz. Bu çok önemli arkadaşlar zira askerlerinizin mermisi bittiğinde sap sap duruyorlar onun için her adamınıza bol bol cephane verip işi garantileyin derim. Ayrıca otomatik ateşin yanı sıra manuel ateşte edebilirsiniz veya el bombası atıp diğer silah veya araçlarda kendiniz kullanabilirsiniz. Ayrıca yine sağda bulunan diğer araçlar ise size bakabileceğiniz kutuları gösteren bir tuş bu tuşa bastığınızda size yerlerini gösteriyor. Ayıca kendi askerlerinizi ve ölü askerleri gösteren tuşlarda mevcut.

Ekranın sağ alt köşesindeki bölümde ise yine birliklerimize vereceğimiz komut menüsü mevcut, askerlerinize ateş et emrinin yanı sıra ateş etmeyin, eğilin tam siper yatın gibi komutlarda verebiliyorsunuz. Ayrıca silah al mermi al veya bırak gibi komutları da kullanabilmenizin yanı sıra mayın döşeme gibi emirleri de buradan verebilirsiniz. Bir de öldürdüğünüz düşman askerlerinin üstünü arayarak gerek cephane gerek silah alıp kullanabilirsiniz. Araçlara gelecek olursak size turlarda verilen araçları kullanabiliyorsunuz demiştik bu araçlar hasar gördüğünde tamir edip tekrar kullanabiliyorsunuz. İsterseniz bazı düşman araçlarını da kullanabilirsiniz bazen bozuk olanları tamir ederek mesela. Bir de ağır makineli veya top gibi silahları kullanabilmemizin yanı sıra bunları istersek 2 askerimizle istediğimiz yere konuşlandırıp ateş edebiliyoruz.

Oyunda her tur o kadar kolay değil arkadaşlar zira bazı turlar gizli oynanması gereken turların yanı sıra birde bazı turlarda savunma yapmamız isteniyor işte bu turlar gerçekten işkence olabiliyor. Bu tarz turlar için size tavsiyem sık sık save yapmanız. Bazı turlar, görevler o kadar uzun ki sıkıldığınız bile oluyor ama oyunun atmosferi ve çatışma heyecanı o kadar müthiş ki size o sıkıntıyı hemen unutturuveriyor. Benim de bazı turlarda çok takıldığım ve sık sık save yapmama rağmen geçemediğim ve gıcık olduğum turlar oldu bu gibi turlarda cheats mod’u devreye soktum. Eğer sizde bu oyunu oynamak isterseniz kesinlikle kurun derim. Kurulumu ise çok kolay arkadaşlar öncelikle tarayıcınıza men of war cheats mode download yazın zaten hemen site karşınıza çıkacaktır oradan küçük boyutlu olan dosyayı indirdikten sonra oyunun içinde mods klasörünün içine indirdiğiniz dosyaları atın eğer mods kalsörü yoksa siz bir klasör açın. Akabinde oyuna girip options’a girin mod sekmesine gelin sol taraftaki cheats mod sekmesini sol tarafa ok yardımı ile geçirin ve apply deyin. Turlara girdiğinizde sol orta köşede cheats mode sekmesini göreceksiniz ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi oyun inceleme videosunda mevcut arkadaşlar.

Grafik bakımından yılına göre harikulade bir oyun bence aynı şekilde senaryo da çok hoşuma gitti. Aslında rus birliklerini konu alan bazda bir oyun olsa da diğer birliklerle de oynarken geçen özetler ve görevler mükemmel olmuş. Müzik ve seslerin harika olduğunu söyleyebilirim, bunun yanı sıra çevre, karakter ve araç modellemeleri çok ama çok güzel dizayn edilmiş. Bir de hasar modellemesine değinmeden geçemeyeceğim, bina patlamaları ve yıkılma biçimi ayrıca patlama efektleri ve araç yok olma modellemeleri müthiş derecede iyi hazırlanmış. Yapay zekâ iyi düşman askerleri siperlerde sizinle saklanarak savaşıyorlar. Aptal aptal ortaya çıkıp size ateş etmiyorlar. Oynanabilirlik çok kolay değil onu söylemden geçmeyeceğim her ne kadar ilerledikçe oyunda epey tecrübeli bir hale gelsenizde canınıza okuyabiliyorlar. Ve size bazı turlarda verilen bol asker veya tanklara filan da güvenmeyin ona göre. Gerek çeşitlilik gerek aksiyon açısından doya doya oynayacağınız bir oyun Men of war, hani bazı oyunlar vardır hiç bitmesin istersiniz işte o oyunlardan bir tanesi. Çok şey var aslında anlatacak o kadar çok detay var ki bu oyun için illa ki unuttuğum bazı noktalar vardır arkadaşlar onun için kusura bakmayın fakat fazlasıyla uzattığımı düşünüyorum. Daha detaylı anlatım için alttaki inceleme videosunu izleyebilirsiniz arkadaşlar. Hepinize iyi oyunlar.












0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!