Heaven's Hope ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

10 Mart 2016 Perşembe

Heaven's Hope ön inceleme

Bugün sizlere defalarca kez yaptığım ve artık iyice pro usta olduğum yeni çıkan tıkla-ilerle, macera oyunlarından biri olan ve grafikleri çizgi sinema tadında bol eğlenceli ve komik bir oyun olan ‘’Heaven’s hope’’un ön incelemesini sunacağım. Bu tarz oyunları çok oynadığım ve incelediğim için artık nelere dikkat etmem gerektiğini eksiklerin en olduğunu ve yeniliklerin ne olduğunu çok iyi biliyorum arkadaşlar. Gerçi bir oyuna ön inceleme yaparak not vermek doğru değildir. Zira bir film düşünün sadece fragmanını izleyerek o filme not verebilir misiniz? Tabii ki hayır, Filmin tamamını izleyip notunuzu verebilirsiniz. Sadece ön inceleme yaptığımızda veya bir filmin fragmanını izlediğinizde sadece ‘’ gördüğüm kadarıyla’’ fena değil veya harika veya kötü bir filme benziyor diyebilirsiniz.

İşte bugün incelemesini yapacağımız oyunumuzun da ancak gördüğümüz kadarıyla notunu vereceğiz. Aslında bir melek olan karakterimiz adını hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim cennetten kovuluyor daha sonra düştüğü bizim dünyamızda bir takım maceraya atılıyor. Yine sağdan soldan bulduğumuz objeleri diğer tıkla-ilerle oyunlarındaki gibi tanıtabiliyoruz ve alabiliyoruz. Bunları kombine yapabiliyoruz ve bazı yerlere kullanıp oyunu ilerletebiliyoruz. Ayrıca yine diyalog yapabiliyoruz. Bulunduğumuz mekanlarda etkileşime geçeceğimiz objeleri gösteren bir tuş bulamadım, hal böyle olunca işimiz de biraz zorlaşıyor ve her girdiğimiz yerde etrafı didik didik aramak zorunda kalabiliyoruz.


Heaven’s hope’un şimdilik anlatılacak özellikleri bu kadar önceden de dediğim gibi oyunun tamamını bitirdikten sonra tam anlamıyla artılarını, eksilerini verip derecelendirebiliriz. Ne tür yenilikler var eksikleri neler, bulmacalar kıvamında mı, diyaloglar sıkıcı mı gibi.. her neyse eğlenceli güzel vakit geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun oynamak istiyorsanız ‘’heaven’s hope’’u sizlere tavsiye ediyorum arkadaşlar. Hepinize iyi oyunlar.








0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!