Yasai Ninja ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

27 Temmuz 2015 Pazartesi

Yasai Ninja ön inceleme


Bugün çok değişik bir oyunun ön incelemesini yapacağız arkadaşlar. İki sebze karakteri evet yanlış duymadınız sebze olan iki karakter, teki brokoli diğeri de pırasa sanırım yönettiğimiz platform, aksiyon oyunu yasai Ninja oyununu sizlere tanıtmaya çalışacağım.

Zindan da başlayan oyunumuz iki sebze kahramanımızın birbirine yardımıyla devam ediyor ve biz de bu uğurda onlara yardım ediyoruz. Brokoli joe elindeki nunchaku’suyla düşmanlarına korku salarken diğer kahramanımız ise kılıcıyla bize saldıran sebze düşmanlarımızı çok güzel şekilde doğrayabiliyor.

İki karakterimizi değiştirerek oynayabiliyoruz. Bunun yanı sıra kendilerine has bazı özellikleri mevcut, oyunda karşımıza çıkan bazı irili ufaklı bulmacaları karakter değiştirerek çözebiliyoruz. Ayrıca pırasa savaşçımız daha yükseğe zıplayabiliyor. Daha doğrusu Ninja olduğu için hava da bir ikinci kez zıplayabiliyor.

Oyunumuz iyi hoş eğlenceli ama çok kötü bir yanı var. Bazı yerlerde oynarken diyelim epey geçtiniz yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz, zar zor engelleri zıplayarak aştınız ama son anda düştünüz. İşte o zaman ayvayı yediniz zira sizi en başından başlatıyor, bu da haliyle sıkabiliyor. Keşke düştüğümüz yerden başlayan bir checkpoint sistemi olsaydı eğlencemizin içine limon sıkılmazdı.


Neyse eğlenceli, komik ve küçük boyutlu bağımsız bir stüdyo oyunu olan popüler oyunlara alternatif bir yapım diyebileceğimiz yasai Ninja oyununu ön incelemesini yaptık bugün sizde bu tarz oyunların meraklılarındansanız kesinlikle tavsiye ediyorum.iyi oyunlar.





0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!