Trine 3 The Artifacts of Power (early Access) erken erişim ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

27 Nisan 2015 Pazartesi

Trine 3 The Artifacts of Power (early Access) erken erişim ön inceleme



Platform oyunlarını ta atari zamanlarından çok severiz ve oynarız. Süper mario, rayman gibi oyunlar bizim için vazgeçilmezler arasındadır. Fakat teknoloji ilerledikçe ve grafikler boyut atladıkça oyunlar da çok büyük gelişmeler kaydedildi. Ve bu tarz platform oyunları ne yazık ki son zamanlarda hep ikinci planda kaldı.
Her ne kadar oynayıcı kitlesi az da olsa hala platform oyunu meraklıları, Retro ve nostalji severler bu tarz oyunlardan pek vazgeçemiyorlar. İşte bugün ön incelemesini yapacağımız oyun kendisini zamanla geliştiren ve grafikleri popüler oyunlara taş çıkaracak cinsten olan bir platform oyunu trine 3 the artifacts of power. İlk iki oyunu bağımsız bir oyun stüdyosu olan frozenbyte bu oyunu da el atmış fakat bu oyun diğer iki oyuna nazaran daha 3 boyutlu olmuş diyebiliriz.

Zira önceki oyunlar oynayanlar hemen hatırlayacaklardır, biz oyuncuların tabiriyle 2,5 boyutlu idi. fakat bu oyun ise bazı bölümlerde sanki thirdperson oynuyormuşçasına karakterimizi arkadan görerek yönetebiliyoruz. Yine önceki oyundaki karakterlerimiz büyücü, şövalye ve hırsız hanımefendi bu oyunda da karşımıza çıkıyorlar. İlk başlangıçta sırayla tek tek karakterlerimiz yönetiyoruz daha sonra bir araya geliyorlar ve oyunumuz böylece başlamış oluyor.

Yine önceki oyunlardaki gibi önümüze küçük çaplı bulmacalar ve zıplayıp hoplayarak geçeceğimiz bazı engeller çıkıyor bunları hepsi değişik özelliklere sahip, karakterlerimizle halledebiliyoruz. Mesela büyücü kendisine büyük bir küp yaparak ve üstüne çıkarak bazı yerlere çıkabiliyor ayrıca objeleri büyü gücü ile hareket ettirebiliyor. Hırsız kız ise kamçı tarzı ekipmanıyla bazı yerlere tutunarak gidemediğimiz yerlere gitmemizi sağlıyor, birde kullandığı yay sayesinde düşmanları uzaktan haklayabiliyoruz. Şövalye ise düşmanlarla kıran kırana savaşabiliyor ayrıca çok güçlü olduğu için bazı objeleri itebiliyor ve kırabiliyor.

Tek oyun modunun yanı sıra çoklu oyun moduda var ve challenge’lar da var sonuç olarak küçük boyutlu pc’nizi kasmayacak ve size eğlenceli vakit geçirtebilecek bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Bir de hatırlatma yapayım oyun erken erişim oyunu arkadaşlar yani oyundaki hataları,bugları bildirebilirsiniz. Hem satın alıp yapımcılara destek olabilirsiniz hem de hataları bildirerek. İyi oyunlar.






0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!