Dragon Ball Xenoverse ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

5 Mart 2015 Perşembe

Dragon Ball Xenoverse ön inceleme



Dünyanın tartışmasın en iyi manga ve animesi olan dragon ball’u herhalde izlemeyen yoktur. Küçükken en çok izlediğim ve aslında bir anime olduğunu bilmeden çizgi-film diye izlediğimiz bu mükemmel yapım yıllardır karşımıza yeni oyunlarıyla çıkmaya devam etti.

Bu yeni oyunun pc’ye çıkması çok güzel oldu zira bandai’nin PC’yle arası pekiyi değil ama zaman zaman bazı oyunları çıkarıyorlar. Yine önceki oyunlarında olduğu gibi cellshade(plastik kaplama) grafikleriyle karşımıza çıkıyor.

İlk başta ne olduğunu anlayamadığınız birkaç dövüşe karakter seçmeden giriyorsunuz. Daha sonradan size pek bilmediğim veya hatırlayamadığım ( çok oldu ya küçükken izliyordum) bazı karakterlerden seçmeniz isteniyor.

Bu aşamayı geçtikten sonra trunks bize basit dövüş eğitimi veriyor. Akabinde ise tuhaf bir dragon ball’a yakışır gezegende gezebiliyoruz birçok kişi ile konuşabiliyoruz ve görevlere gidip dövüşler edebiliyoruz. Karakterimize level atlatarak itemler takarak ve daha birçok şey satın alarak güçlendirebiliyoruz.

Yani anlayacağınız tipik r.p.g dövüş oyunu diyebiliriz. Acaba ana karakterimiz olan goku’yu alma var mı? Veya diğer karakterleri alma var mı açık söylemek gerekirse bunu oyunda ilerlediğimiz zaman ancak anlayabiliriz.

Sonuç olarak yaptığımız bu ön incelemede tam detaylı ve kesin bilgi vermek çok zor amacımız ilk bakış hani şöyle bir bakalım oynanışı, grafikleri filan nasıl gibi. Anime ve manga dünyasının 1 numaralı yapımının yeni oyununu pc’nizde keyifle oynamak artık size kalmış eğer bu tarz oyunları seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. İyi oyunlar.







0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!