Assassin’s Creed Rouge ön inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

10 Mart 2015 Salı

Assassin’s Creed Rouge ön inceleme



Gün geçmiyor ki bir assassins creed oyunu çıkacağını görmeyelim, ubisoft satışlardan o kadar memnun bir durumdaki devamlı yeni bir oyun çıkarıyorlar. Fakat son çıkan oyunlara assassins fanları biraz tepkili artık işin iyice çıkmaza girdiğini ve oyunun konusunun dağıldığını ve olur olmaz karakterlerin peyda olduğundan şikâyetçiler.

Ubisoft bu eleştirilere ne cevap verir bilmem ama onlar bu durumdan oldukça memnun gözüküyorlar anladığım kadarıyla. Neyse yeni çıkan assassin’s oyunumuzun adı rouge bu oyunumuzda shay patrick cormac adında genç bir suikastçi olma adayını yönetiyoruz. Oyun başlangıcında bir suikastçi olan başka arkadaşı ile training yaparak başlıyor devamında da bazı alıştırmalar bize hatırlatılıyor. Zaten önceki oyunları oynayanlar varsa bu konuda zorlanmayacaklardır.

Dövüş mekanikleri yine aynı eğer iki kişiyle dövüşüyorsak e tuşuna basarak diğerini karşılayabiliyoruz. Yine vurduğumuzda ise akrobatik hareketlerle düşmanımızı ekarte edebiliyoruz. Yine önceki oyunlardaki gibi karakter geliştirmeleri var yani kısacası çoğu geliştirme ve oynanabilirlik özellikleri önceki oyunlardaki ile aynı diyebiliriz. Yine bu oyunda da 4 black flag’taki gibi geminizle engin sulara açılıyoruz.

Muhtemelen yine birçok deniz görevi ve savaşı yapacağız. Bunun yanı sıra yan göreler ve challenge niteliğinde alt görevlerde yapacağız. Yine klasikleşmişlerden olan av bu oyunumuzda da mevcut. Oyunumuzun başında sürpriz bir karşılaşma oluyor assassin’s creed 4’ten tanıdığımız ve geçenlerde oyunu çıkan freedom cry’ın özgürlük savaşçısı adewale’i görüyoruz yıllar geçmiş ve yaşlanmıştır. Yine 3. Oyundan tanıdığımız connor’un akıl hocası olan acchilles’ide adewale’in yanında görüyoruz.

Sonuç olarak yaptığımız ön incelemede yine çok kaliteli grafikler, hikâye ve çeşitlilik konusunda zengin bir içeriğin bizi beklediği kesin assassin’ creed ve aksiyon, macera oyunları sevenler bu oyunu ne olursa olsun oynamanızı tavsiye ediyorum. İyi oyunlar.








0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!