Süper Street Fighter 4 Arcade Edition ver.2014 inceleme ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

22 Ekim 2014 Çarşamba

Süper Street Fighter 4 Arcade Edition ver.2014 inceleme



Karşılıklı dövüş oyunu deyince aklımıza ilk başta gelen oyunlardan biri olan Street fighter devamlı çıkan yeni sürümleri ve indirilebilir içerikleriyle bize birçok yenilik vaat ediyor.

Genelde tek başımıza oynadığımızda pek zevk vermeyen fakat arkadaş ortamında mükemmel vakit geçirmemizi sağlayan oyunlardır dövüş oyunları, tabii buna benzer pes ve fifa oyunlarını da sayabiliriz. Bu Street fighter versiyonu arkadaşlar en kapsamlı ve çeşitlilik bakımından en iyi olanı diyebiliriz. Yani arcade olduğu için karakter karakter açma derdi filan yok bir kere bunun yanı sıra envaı çeşit kostüm bulunmakta, ayrıca yeni sahalar bulunmakta. Arcade diyoruz fakat yine de her karakterin kısa da olsa özeti var, ben oyun bitirmedim ama muhtemelen oyun sonunda da bir özet vardır.  Yine son Street fighter’larda olan süper combo ve ultra atakları yapabiliyoruz.

Aralarda bonus görevlerde var eski oyunlardan hatırlayacağımız, araba parçalama ve tahta varil kırma bunun yanı sıra multiplayer modu da bu oyunumuzda mevcut. Birde challenge mod oynayarak extra içerikler açabiliyorsunuz. Benim tavsiyem ise training moda girip bol bol karakterlerinizle hareketleri üzerine çalışmalar yapmanız. Ayrıca player data’ya girerek karakterinizle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Grafikler bakımından çok iş çıkardıklarını söyleyebiliriz. Bu çizgiler mükemmel olmuş böyle devam etmeliler bence. Hikâye konusunda pek beklenti içinde olmayın arkadaşlar zaten karşılıklı dövüş oyunlarının hiç birinde hikâye doğru dürüst değil. Onun için yapabileceğiniz en iyi şey arkadaş ortamında beraber kapışmak. Müzikler ve sesler oldukça başarılı. Çevre ve karakter modellemeleri ve yeni kostümler çok iyi olmuş.

Oynanabilirlik size kalmış arkadaşlar en kolaya getirip hiç zorlanmadan oynayabilirsiniz. İsterseniz zorlaştırıp kendinizi daha doğrusu sabrınızı sınayabilirsiniz. Extralar ise yazımda da önceden bahsettiğim gibi en iyi içeriklere sahip olan Street fighter oyunu diyebiliriz. Her neyse bu versiyonunu görmediyseniz, arkadaş ortamında iyi vakit geçirmek istiyorsanız ve karakter açmakla uğraşmak istemiyorsanız süper Street fighter 4 arcade edition’ ı size şiddetle tavsiye ederim. İyi oyunlar.










0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!