Lego Batman inceleme (ps2 nostalji) ~ karekareoyun

English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español
Twitter Bird Gadget

22 Eylül 2014 Pazartesi

Lego Batman inceleme (ps2 nostalji)



Travellers tales’in 2008 yılında piyasaya sürdüğü lego Batman’ı gelin hep beraber inceleyelim. Batman hep en çok sevilen süper kahramanlardan birisi olmuştur ve de en çok filmi yapılan süper kahraman unvanına sahiptir.

Hep filmlerinde düşmanlarına korku salan karakter yapısındadır giydiği kostümüyle beraber maskesiyle gizemli bir hava oluşturmuştur Batman, işte bu anlattıklarım oyunumuz için pek geçerli değil lego batman deyince akla çocukların oynadığı yapboz şeklindeki oyuncak oyuncaklar gelebilir, fakat bu oyun için çocuk oyunu demek yanlış olabilir, tamam çok kanlı vahşet içeren sahneler yok ama lego oldukları için parçalama çok artık bunu vahşet ve ya şiddet sayar mısınız bunu siz bilirsiniz.

Oyunda değişik lego parçalarıyla araçlar veya ilerlememizi sağlayacak ekipmanlarda yapabiliyoruz. Yani hep yıkıcı oyun değil aynı zamanda yapıcı özelliği ’de var oyunumuzun içeriğine gelecek olursak Batman’ı yönetmemiz haricinde Robinle’de oynayabiliyoruz. Turlara batcave'de ki araçlardan girebiliyoruz, her araçtan girdiğimizde beş bölüm oynayabiliyoruz.

 Bölümlerde batman ve robin ’in değişik kostümünü açabiliyoruz ve turlarda kullanabiliyoruz. Bazı turlarda ise sadece bat araçlarıyla oynayabiliyoruz, batman’İn ayrı robin’in ayrı güçlere sahip araçları var. Atman ve robinle on beş tur oynayabiliyoruz, turlarda’ ki extraları ise ilkinde açacağınız karakterlerle oynayıp açabilirsiniz.

 oyunda batman’in düşmanı bildiğiniz herkes var ve kötülerle oynama moduda mevcut onlarla’ da on beş tur oynayabiliyoruz. Sonuç olarak grafik bakımından etkileyici hikâyesi ise bütün kötü karakterler olduğu için ve kullanılabildiği için pek önemsemeyebiliriz. Ama yine de iyi diyebilirim müzikler güzel oynanabilirlik ise çok kolay herkesin rahatça oynayabileceğini düşünüyorum.

Lego batman karakter kullanımı ve içindeki araç çeşitliliğiyle extraların çokluğuyla ciddiyetten uzak bir oyun olarak Batman’ı sevenler birde böyle görsünler, sadece yıkıp döksünler ama aynı zamanda yapıcı olsunlar ve kötüleri yine enselesinler, zira oyunun kanunu böyle adı üstünde lego batman, yapımcılar tabii ki oyunun mükemmel olduğunu düşünmüyorlardır ama kötü olduğunu ‘da yine’ de sevdikleri süper kahramanı alıp birde bu açıdan bakarak eğlenceli ve keyifli vakit geçirmeleri için yapılmış olduğunu düşünüyorum iyi oyunlar.    









0 yorum:

Yorum Gönder

Yeni yayınları kaçırma!